- See more at: http://blogtimenow.com/blogging/automatically-redirect-blogger-blog-another-blog-website/#sthash.6BKA8IaF.dpuf A Thousand Dandelions: Project Kamerscherm #1

8.28.2012

Project Kamerscherm #1

Voor de vakantie ben ik begonnen met een nieuw projectje: het kamerscherm!Ik was al een hele tijd opzoek naar een leuk kamerscherm. Bij de kringloopwinkel vond ik er toen een. Hij was wel helemaal kapot en totaal niet zoals ik hem wou hebben, maar ik had bedacht dat ik dat wel kon maken en hem kon restylen.

Ondertussen is het alweer bijna een jaar geleden dat ik hem gekocht heb en ik was er nog steeds niet aan begonnen. Twee weken geleden verveelde ik me, dus ben ik aan het kamerscherm gaan werken. We hadden nog wat behang over wat ik kon gebruiken. Het bleek meer werk dan ik van te voren dacht, het kamerscherm is behoorlijk groot, dus onhandig om aan te werken en het maakt ontzettend veel troep. Mijn mams is er dan ook niet heel blij mee dat ik eraan begonnen ben, haha. Desondanks helpt ze me er wel mee!

Ik ben nog lang niet klaar, maar het leek me leuk om de transformatie te laten zien.Ik ben nu begonnen met het beschilderen van de banen behang. Vervolgens ben ik van plan de banen op het kamerscherm te plakken.


Liefs, Maaike

2 opmerkingen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...