- See more at: http://blogtimenow.com/blogging/automatically-redirect-blogger-blog-another-blog-website/#sthash.6BKA8IaF.dpuf A Thousand Dandelions: Glas branden

9.21.2012

Glas branden

Jullie hebben alweer een tijde niks meer van me gehoord. Ik heb het nu alweer best druk met school, dus hou ik niet veel tijd over voor bloggen en brieven schrijven. Maar, op vrijdagmiddag is er altijd tijd voor leuke dingen!
Een tijdje geleden ben ik wezen glas branden. Ik heb zelf een trollbeads armband (klik) en het leek me leuk om zelf kralen te branden. Een workshop was snel gevonden, dus ging ik samen met mijn moeder, oma, en tantes kralen branden.
Het is echt super om te doen. Je zit achter een brander (ongeveer net zo een als je gebruikt in het scheikunde lokaal) en smelt glazen staven om tot kralen. Ik ben er echt super enthousiast over en wil het zeker nog een keer doen. Hier de uiteindelijke resultaten:


Bijna alle kralen die ik gemaakt heb.

Dit is een lint kraal, het lint ligt als een spiraal in de kraal. Zo zien jullie ook een beetje dat je het glas om de staaf heen draait.

Dit is een gordeldier kraal. Deze was niet helemaal naar smaak gelukt, haha.

 In deze kraal zitten luchtbelletjes, een van de best gelukte kralen.

Dit is naar mijn mening de best gelukte kraal. Ook in deze heb ik luchtbelletjes geprikt. Mijn moeder vond hem prachtig, dus heb ik hem voor haar verjaardag gegeven. Ze draagt hem nu om een ketting!

Het was echt een super leuke workshop. Het is echt een aanrader om een keer glas te gaan branden!

Liefs, Maaike.

3 opmerkingen:

 1. Dit lijkt mij ook echt super leuk om een keer te gaan doen! Bedankt voor de tip, ga ik zeker onthouden!
  Wij gaan je volgen via bloglovin! Volg je terug? Liefs LynSelStyle

  www.LynSelStyle.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wow dat ziet er echt leuk uit! Leuk zo'n workshop en je kralen zijn inderdaad goed gelukt! Vooral die laatste is inderdaad prachtig.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super leuk dat je dit hebt gedaan!
  Liefs, Maruschka
  Womanexclusive.nl

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...