- See more at: http://blogtimenow.com/blogging/automatically-redirect-blogger-blog-another-blog-website/#sthash.6BKA8IaF.dpuf A Thousand Dandelions: Snelle henkie

5.05.2013

Snelle henkie


Ik had nog een oud spijkerjasje. En ik wou al een tijdje een spijkervest (noem je dat zo?). Dus besloot ik de eenvoudigste do it yourself ooit te doen. Ik knipte de mouwen van mijn spijkerjasje eraf. En hup: klaar is kees. Snelle henkie werk.Ik hou van snel en vlug dingen maken. Het geduld om lang met een werkje bezig te zijn is bij mij vaak ver te zoeken. En als ik aan een lang werkje begin dan raakt het vaak of niet af (zie dit projectje dat nu in de vuilnisbak ligt) of het duurt maanden voordat het daadwerkelijk af is (zie dit projectje).
Vroeger vond ik het nog wel eens leuk om barbiekleertjes te maken. Maar: naaien was toch echt te veel werk. Dus ging ik aan de slag met de nietmachine en lijm en kon Barbie gewoon niet meer uit haar kleding, tenzij ik weer de schaar gebruikte.

Knutselen voor snelle henkies dus. En hetzelfde geldt dus voor dit spijkervestje. Alleen hoef ik mijzelf niet uit mijn kleding te knippen. Gelukkig.

En als we het dan toch nog over knutselen hebben: wat een kneuzen woord. Ik vind het echt zo'n stom woord. Ik voel me altijd nogal kneuterig als ik het over knutselen heb. Dus bij deze mijn verzoek van de dag: een ander woord voor knutselen. Hebben jullie een idee?8 opmerkingen:

 1. Haha inderdaad heel eenvoudig, wel ontzettend leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk gedaan, ik zie ze de laatste tijd veel in de winkels. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk dat vestje!! Ik zeg altijd maar "Do It Yourself'en" als ik eigenlijk gewoon knutselen bedoel...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ooh!! Wat leuk! Ik zeg vaak freubelen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Really cool!!!
  http://rimanerenellamemoria.blogspot.de

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk gedaan zeg, ziet er tof uit! x

  BeantwoordenVerwijderen
 7. cool gedaan! ik heb ook nog een spijker jasje liggen. Wie weet...

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...