- See more at: http://blogtimenow.com/blogging/automatically-redirect-blogger-blog-another-blog-website/#sthash.6BKA8IaF.dpuf A Thousand Dandelions: Lichtjes festival 2014

1.05.2014

Lichtjes festival 2014

Gisteravond ging ik eindelijk naar het lichtjesfestival. Nadat vrienden, vriendinnen en zelfs opa en oma er al waren geweest werd het toch echt tijd. Samen met mijn ouders, vriendje en mijn broertje en zijn Russische vriendinnetje begonnen we aan de lichtjes route. Het was heel gezellig, al was het op eind wel steenkoud. Maar, het was het waard :-)

Het light festival is op twee manieren te bekijken: via de looproute en per boot. Ook wel de Illuminade en de water colors. Ik heb dus de Illuminade gedaan. En ik moet zeggen: het is aan te raden. Er zijn heel veel verschillende kunstwerken van verschillende kunstenaars met als onderwerp licht (nee echt?! ja echt).


Zoals te zien is ben ik nog niet echt een ster in het fotograferen in het donker. Maar dat komt nog wel :-)
Mijn favoriet was toch echt wel de schemerlampjes en de fluorescerende palen, maar die laatste staat niet op de foto. Oja: Beware of the dogs was ook heel gaaf!

Eerlijk gezegd zijn er nog veel meer kunstwerken die ik niet op de foto heb gezet, een extra reden voor jullie om zelf ook de looproute te nemen!

De Illuminade is nog tot en met vandaag. Dus ben je vandaag in Amsterdam: ik zou zeker een paar uurtjes langer blijven om dit leuke festival in het donker te bekijken.
Ben je vandaag niet in Amsterdam: wees niet getreurd. De water colors tentoonstelling duurt nog tot en met 19 januari!

5 opmerkingen:

 1. Die eerste foto is inderdaad erg mooi, heel apart :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zo jammer dat ik ver weg woon van de randstad. Daar is altijd wat te beleven.. lijkt me super romantisch op een of andere manier, die lichtjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb die route laatst gefietst! Was inderdaad leuk! Vond vooral die lampjes bij Waterlooplein leuk!

  XX Sonja

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk he?! Ik heb de route laatst gelopen en ik vond hem zo mooi! Ik werk achter het scheepvaartmuseum en elke keer als ik daar heen fiets probeer ik zo veel mogelijk te zien :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ziet er echt super leuk uit!! Foto's in het donker maken is inderdaad echt een ramp haha, maar zitten leuke foto's tussen hoor! :)

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...