- See more at: http://blogtimenow.com/blogging/automatically-redirect-blogger-blog-another-blog-website/#sthash.6BKA8IaF.dpuf A Thousand Dandelions: Shoplog

8.12.2012

Shoplog

Een paar dagen geleden ben ik wezen winkelen in Hoofddorp. Ik was eigenlijk van plan niks te kopen, of alleen iets kleins. En toen kwam ik opeens met 4 tassen terug, oeps! Here it comes.






Het jurkje en het hoofdtooi tshirt zijn mijn favorieten! Het jurkje is een mooie wijnrode kleur en valt heel soepel. Ik was al een tijd opzoek naar zo'n soort jurkje aangezien ik Kimbra met een prachtige rode jurk zag op YouTube (zie de link hieronder. Het is trouwens ook geweldig nummer, dus ook zeker het luisteren waard!). Die outfit stond haar zo goed dat ik ook heel graag zo'n soort rode jurk wou hebben. Ditt jurkje komt echt in de buurt, het heeft alleen een andere kleur rood. Ben dus helemaal blij dat ik hem eindelijk gevonden heb. Het hoofdtooi tshirt komt van de Zara vandaan en ik ben gek op de kleuren. Paars, rood, oranje en blauw. Naar mijn idee perfecte herfstkleuren, maar ook zeker te dragen in de zomer. Ik had nog sandaaltjes nodig voor naar Spanje, maar ik kon nergens fijne vinden. Dus heb ik uiteindelijk deze bij de schoenenreus gekocht. Ze zijn niet perfect, maar goed genoeg ;)

 Kimbra - Settle Down

3 opmerkingen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...