- See more at: http://blogtimenow.com/blogging/automatically-redirect-blogger-blog-another-blog-website/#sthash.6BKA8IaF.dpuf A Thousand Dandelions: Ik ga op reis en neem mee ...

1.11.2013

Ik ga op reis en neem mee ...Woehoe, ik ga naar Londen! Vanavond vertrekken we met de bus naar Calais, waarna we met de boot de oversteek maken naar Engeland. Morgenochtend zal ik dus in Londen zijn. Ik verheug me er heel erg op: ik ben al eens eerder in Londen geweest en het is echt een geweldige stad! Deze keer zal ik er alleen niet lang zijn, want zaterdagavond zit ik alweer in de bus terug naar Nederland. Maar dat drukt de pret niet, want ik ga naar Londen!

Mijn rugzakje zit al helemaal vol (stiekem eigenlijk nog niet: het ligt op het moment nog precies zo als op de foto). Ik neem een kaart mee want ik heb geen zin om de kostbare uurtjes in Londen te verdwalen. Ook mijn notitieboekje, de fotocamera van mijn vriend en portemonnee (die van mij, niet die van mij vriend. Al zou dat wel leuk zijn...) hebben ondertussen de weg naar mijn tas gevonden. En schoenen! Dat was nog best lastig! Fijn lopende schoenen die er ook nog leuk uitzien en waar ik het minsten 9 uur staand op moet kunnen uithouden. Uiteindelijk heb ik voor mijn adidasgympen gekozen.
Verder zitten er nog een aantal andere noodzakelijke dingen in mijn tas: snoep, eten, drinken en ook nog lenzenspullen (check het schattige berendoosje!).  En natuurlijk mijn telefoon niet te vergeten.

Ik ga heel veel foto's maken en ik heb er heel veel zin in! Zijn jullie al eens in Londen geweest?
Liefs, Maaike

6 opmerkingen:

 1. London <3 geweldig! Nog nooit geweest.. maar wil er wel heel graag een keer heen

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat leuk! Londen is fantastisch, heer-lijke stad :-) Heel veel plezier!

  Liefs Judith
  www.myownvogueworld.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 3. je gaat op reis en neemt mee....mij? haha. ondanks dat ik er al vaker dan je op 2 handen kan tellen geweest ben, wil ik nog altijd graag nog een keer! Heb je een leuke tijd gehad?

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...