- See more at: http://blogtimenow.com/blogging/automatically-redirect-blogger-blog-another-blog-website/#sthash.6BKA8IaF.dpuf A Thousand Dandelions: London #1

1.17.2013

London #1

Wauw, Londen was echt geweldig. Het was echt super om nog eens een dagje in Londen te zijn. Vermoeiend was het wel! Vrijdagavond vertrok de bus om 11 uur 's avonds. Acht uur (Nederlandse tijd) waren we in Londen, dit houdt in dat het in Londense tijd pas 7 uur 's ochtends was! Het eerste wat ik dus dan ook samen met mijn vriendinnetjes deed was de dichtstbijzijnde starbucks (die gelukkig al 07:30 openging!) opzoeken om het eerste uurtje rustig te ontbijten en op te frissen. 
Ontbijten deed ik dus met een skinny blueberry muffin en een grote kop cafe latte. Heeerlijk! Vervolgens was het al snel 9 uur, waardoor we al wat winkels konden bezoeken. Top on the list stonden: Victoria's Secret en Abercrombie&Fitch. Bij beide winkels was het nog super rustig dus hadden we rustig de tijd om lekker rond te kijken. Na de supersnelle shopsessie was het tijd voor cultuur en sightseeing. Zie de foto's!


           


1. Buckinghampalace 2. Poort van Buckinghampalace 3. Londense taxi! 4. Een straat met vlag en poort. 5. Dubbeldekkers 6. Mijn heerlijke ontbijtje om half 8 s' ochtends!

Ik heb nog veel meer foto's! Maar om ze allemaal in een keer te posten leek mij iets te veel van het goede. Misschien dat ik ze er binnenkort nog wel post, lijkt dat jullie leuk?

Liefs, Maaike


11 opmerkingen:

 1. Hele mooie foto's! <3 Ik wil nog wel meer zien hoor :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een prachtige foto's! Ik wil graag meer zien :-)

  xoxo The Daily Fashion Drug

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ik zeg: jaaaaaaaa! (en ben natuurlijk ook benieuwd wat jullie allemaal gekocht hebben)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw mooie foto's! Ik wil ook zo graag een keer naar London.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Darling, are you having a great time in London? I live here and it's one of the best places in the world in my opinion :) I see that you're from Amsterdam, too, which is one of my favourite cities ever!!!

  Lots of love,
  Sabina
  Xxx

  SHOP my closet! :)
  Find out how YOU can be featured on my blog!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Nu ik dit zo zie wil ik ook weer naar Londen!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Londen, de plaats waar ik later ga wonen! - hopelijk -

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Geweldig, ik wil er zo graag heen! Als ik dit zie krijg ik bijna vlinders in mijn buik!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Laat maar meer foto s van London zien!London is geweldig!

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...