- See more at: http://blogtimenow.com/blogging/automatically-redirect-blogger-blog-another-blog-website/#sthash.6BKA8IaF.dpuf A Thousand Dandelions: Inspiratie voor alle Sinterklaasjes

11.25.2013

Inspiratie voor alle Sinterklaasjes

Sinterklaas cadeautjes meisjes

's Morgens vroeg, heel vroeg, wakker worden. Je bedenkt je dat het nog donker is buiten. En dan: bij noodslag herinner je het je weer. Je sluipt uit bed, tippelt op je tenen naar de WC om snel een plas te doen. Vervolgens op weg naar de kamer van je broertje. Hij moet ook wakker worden! Heel, heel zachtjes lopen jullie trap af. Daar in het donker, zie je het al een beetje. Snel licht aan. De wortel is weg en in je schoentje zit een cadeau'tje. Samen jullie cadeau'tjes uitpakken en verrast kijken wat erin zit.
Dan: rennen naar boven: 'Mama, mama, papa! Kijk eens wat we gekregen hebben!'. Het is pas 7 uur 's ochtends op zaterdag, maar dat bedenken we ons niet.

Daarom ben ik zo gek op Sinterklaas. Dat gevoel. Veel mensen zeggen de voorkeur aan Kerst te geven, maar ik echt niet hoor! Doe mij maar Sinterklaas. Lekker kneuterig met suprises en veel pepernoten en chocola. Beste feestdag evah.

Maar elk jaar weer wordt het steeds lastiger voor Sinterklaas om cadeautjes te bedenken. Daarom heb ik speciaal voor alle Sinterklaasjes een heleboel cadeau ideetjes op papier gezet.Voor de meisjes onder ons:
Sinterklaas cadeautjes meisjes

1 Een muts is altijd fijn! Vooral als er een diertje op staat. 2. Lippenbalsem is echt nodig in de winter. Geen enkel meisje houd van schrale lippen. 3 Lekker warm op de bank: daar is deze onesie voor en daar kan je menig meisje blij mee maken. 4. Opbergdoosjes voor van alles en nog wat. Meisjes hebben veel van allesjes en nogwatjes en hebben daarom vaak veel opbergdoosjes nodig. (Tip: momenteel hebben ze bij de HEMA hele leuke!) 5. Een keepcup, of een andere meeneembeker. Wie houdt er nou niet van koffie?! 6 Een notitieboekje, voor alle hersenspinsels (Tip: bij de boekenvoordeel hebben ze momenteel hele leuke travel journals voor moor 6.99) 7 Warme sokken, zelfde verhaal als  bij 3. 8 Een mooie pen. Altijd fijn 9 Washi-tape: ook altijd fijn 10 Boeken, daar kan je echt niet genoeg van krijgen. (Tip: dit boek is echt een aanrader!) 11 Kussentjes zijn ook altijd leuk.

Voor mannen is het altijd lastig om iets leuks te bedenken:
Sinterklaascadeautjes mannen

Sinterklaascadeautjes mannen by maai-ke 

1. Boeken zijn altijd leuk, vooral deze: Game of Thrones van George R.R. Martin 2. Onesies kunnen ook voor mannen! 3. Oordopjes om muziek door te luisteren. Op een of andere manier heb je se nooit genoeg  4. Voor de mannen die altijd te weinig batterij overhouden aan het eind van de dag 5. Een leuke DVD doet het altijd goed. Pulp Fiction is echt een aanrader! 6. Rituals hebben ze ook voor mannen: deze heet ice shower gel. Schijnt heel fijn te zijn! 7. Een bidon: mannen drinken veel. Dus dat is handig. 8. Een simpson onderbroek. Gewone onderbroeken kunnen ook hoor. 9. Chocola, aka chocolade letter of enig ander voedsel. Mannen (tenminste alle mannen die ik ken) HOUDEN van eten. Daar zijn ze altijd blij mee 10. Een bieropener aan een sleutelhanger. Dit hoef ik niet uit te leggen.


Voor de sportfanaten:

sinterklaascadeautjes sport

sinterklaascadeautjes sport van maai-ke 

1. Fietshandschoentjes: voor tijdens de spinning lessen of voor buiten op de racefiets. 2. Een bidon, het belangrijk om te blijven hydrateren tijdens het sporten! 3. Gewichtjes: voor krachtraining (Tip: bij de action schijnen ze ze te hebben!) 4. Springtouw om de beenspieren te trainen  5. Een yogamatje (Tip: schijnen ze ook bij de action te hebben!) 6. Zo'n handige riem waar je je sleutels en telefoon in kan stoppen tijdens het hardlopen 7. Zweet bandjes, need I say more?

Voor de freubelaars:

sinterklaascadeautjes freubel

sinterklaascadeautjes freubel van maai-ke 
1. Alfabet stempels! Alleen het doosje is al leuk. 2. Moleskine sketch journal. Menig freubelaar maak je hier blij mee. 3. Nog mee stempels! (Tip: bij de HEMA heb je momenteel hele leuke betaalbare stempels) 4. Washi-tape. Freubelaar houden van plakken en washi-tape plakt. 5. Labels. Omdat alles er leuker uitziet met een label. 6. Een kalligrafeer pen. Een leuke verrassing! 7. Kwasten. Want die dingen raken altijd zoek 8. Waterverf. Waar heb je anders kwasten voor nodig?  9. Wol. Om mee te haken, breien of punniken of nog veel meer :)

Zo. Ik hoop dat jullie met deze berg aan inspiratie wat leuks kunnen. 

Wat hopen jullie in je schoentje te krijgen? Of tijdens Sinterklaas avond? En wat is jullie allerleukste cadeautje dat je in je schoen hebt gekregen? 

4 opmerkingen:

 1. Looking for Alaska moet ik ook maar eens gaan lezen, ik hoor er zoveel goede verhalen over. En de tips voor freubelaars zijn echt leuk! x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zitten leuke dingetjes tussen! Ik geef alleen wel echt de voorkeur aan Kerst: pakjes onder de boom, de lichtjes, lekker eten, bordspelletjes doen, etc. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Woehh, leuke dingetjes! Ik heb voor mijn vriend parfum gekocht, nu moet ik nog wat voor m'n eigen verlanglijstje bedenken!

  Liefs, Elbrich

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leukk! Ik heb ook zo'n keep cup. Heerlijk<3

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...