- See more at: http://blogtimenow.com/blogging/automatically-redirect-blogger-blog-another-blog-website/#sthash.6BKA8IaF.dpuf A Thousand Dandelions: Dit was 2013

12.31.2013

Dit was 2013

2013. Het belangrijkste wat er dit jaar gebeurt is, is dat ik mezelf meer ben gaan vertrouwen. En een van de belangrijkste lessen die ik geleerd heb is: als je maar je best hebt gedaan. 

Verder ben ik naar Londen geweest, drie dagen in Parijs vertoefd en heb ik mijn propedeuse gehaald. Het was een winter vol sneeuw en een zomer vol zon. 

Ik heb belangrijke vakken gehaald, minder belangrijke vakken gehaald, vele uren studerend doorgebracht. En alhoewel ik niet echt fan (understatement hier) ben van het leren voor tentamens, ben ik wel onwijs gelukkig met de studie die ik doe en ga ik altijd met plezier naar de universiteit (oke bijna altijd: voor een presentatie blijf ik toch het liefst thuis). 

Ik ben dit jaar bang geweest. Ik ben dapper geweest. Ik heb gehouden van en ik houd van nog steeds. Ik heb dingen alleen gedaan, maar nog meer samen. 

Dit was 2013. In een paar zinnen. Want een jaar lang is niet in woorden te beschrijven.

(oja: foto's zeggen meer dan woorden natuurlijk dus nog een poging in foto's:)(Nee: ook niet gelukt maar wel een mooie weergave van)

3 opmerkingen:

 1. Awh, wat een mooi stukje :) Op naar een mooi 2014!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ontzettend mooi gezegd! Dat het maar weer zo'n goed jaar voor je mag worden.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke foto's! Goed om te horen dat je een mooi jaar had. Ik hoop dat je 2014 ook heel leuk wordt!

  XX Sonja

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...