- See more at: http://blogtimenow.com/blogging/automatically-redirect-blogger-blog-another-blog-website/#sthash.6BKA8IaF.dpuf A Thousand Dandelions: Kerstig

12.23.2013

Kerstig


Woeeh! Nog maar een dag en dan is het kerst! Ik wou allemaal super leuke kerst DIY's voor jullie online zetten en allemaal leuke kerst dingen. Maar ik zou Maaike niet zijn als ik niet kan plannen en kerst al bijna is en ik geen een leuke DIY voor jullie in de planning heb :)

Maar: wel heb ik voor jullie pictures van hoe mijn/ons/mijn mama en papa's huisje is kerst-versierd. Dit jaar hebben we geen kerstboom, maar wel een alternatieve kerstboom. En eigenlijk is die best wel tof!

Ik denk dat ik morgen even wat neefjes en nichtjes optrommel om samen koekjes te bakken. Om 'lekker' in de kerstsfeer te komen. Maar vooral om koekjes te eten want die zijn lekker en volgens mij houden al mijn neefjes en nichtjes heel erg van koekjes. 

Omdat het kerst is en vakantie en ik lekker doe waar ik zin in heb weet ik nog niet of ik nog blog voor kerst. Daarom nu alvast: een super fijne kerst! 

xx
Wat doen jullie eigenlijk met kerst?2 opmerkingen:

  1. Het tweede plaatje is echt heel mooi geworden. Een goed alternatief voor een kerstboom inderdaad!
    Ik heb je genomineerd voor de Liebster Award! Voor meer info neem even een kijkje op m'n blog.
    Liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuke foto's! Leuke blog heb je trouwens.

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...