- See more at: http://blogtimenow.com/blogging/automatically-redirect-blogger-blog-another-blog-website/#sthash.6BKA8IaF.dpuf A Thousand Dandelions: DIY: Stempel

7.11.2012

DIY: StempelHi!
Gister heb ik lekker een dagje lopen knutselen en tekenen en freubelen. Toen kwam ik erachter dat het vet simpel is om je eigen stempel te maken.

Benodigdheden:
- gum
- potlood
- geodriehoek
- stanleymesje / gutssetje


Stap 1. Teken je stempel op de gum (in spiegelbeeld! Ik heb het niet gedaan, maar vond het uiteindelijk helemaal niet erg. Mijn ontwerp werd er leuker van). Gebruik eventueel je geodriehoek om hem goed uit te lijnen. 
Stap 2. Snij met het stanleymesje of je gutsje het gum om het ontwerp weg. Met gutsjes kun je veel preciezer werken. Hierdoor vind ik met gutsen ook prettiger werken :)
 


Stap 3. Het ontwerp helemaal uitgesneden? Klaar stempelen maar!Keisimpel dus. Kijk wel uit dat je niet in je vingers snijdt (ik moest het zelf ondervinden). Oh, en voor het inkt kan je ook gewoon een stift gebruiken!

Liefs, Maai

6 opmerkingen:

 1. Simpel maar wel erg leuk!
  xoxo
  fashiontigerr.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dit ga ik proberen! Superleuk. Ik zag dat je deze gebruikt had in de brief ;D

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja klopt! Haha, ik begon heel enthousiast alles onder te stempelen. Leuk dat je mn brief hebt ontvangen! Ben benieuwd wanneer ik die van jou krijg :)

   Verwijderen
 3. Leuk idee zo met je initialen, ga nu even snel kijken naar je eigen gemaakte alfabet. Wat kan jij het mooi zeg!

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...