- See more at: http://blogtimenow.com/blogging/automatically-redirect-blogger-blog-another-blog-website/#sthash.6BKA8IaF.dpuf A Thousand Dandelions: Noordermarkt

7.16.2012

Noordermarkt

Hi!

Vanmorgen vroeg ben ik naar de Noordermarkt geweest. Ik vind het altijd een super leuk marktje om rond te struinen. Het ligt midden in de Jordaan en er hangt altijd een gezellig sfeertje. Het is wel lastig (vind ik) om echt iets leuks te vinden. Ik heb dus ook niet veel gekocht.Er was een kraampje met allemaal oude kaarten! Heb daar ook een tijdje tussen staan neuzen en uiteindelijk 5 kaarten uitgezocht.


De achterkanten zijn ook erg tof! Een aantal waren al verstuurd, dus zaten er postzegels en -stempel op. Maar dit vind ik alleen maar leuk. Bij een kaart stond er op dat hij in het jaar 1947 was verstuurd. Hoe tof is dat?! Ik hou van oude dingen.


Ze zijn leuk om met de post te versturen! Trouwens, binnenkort komt er een post over het post-project. Ik heb laatst twee brieven verstuurd, ben benieuwd wat ik terug krijg!

Liefs, Maai!

4 opmerkingen:

 1. Het is altijd wel leuk om even op een markt te snuffelen.
  Leuk die kaarten!

  xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ah, die kaarten zijn leuk! Markten zijn altijd wel gezellig haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De kaarten zijn heel leuk. Vooral dat ze al zo oud zijn!
  Ik doe die van jou vandaag op de post hihi!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een ontzettend leuke kaarten, ik hou van zulk soort kaartjes! Wat betaal je nou voor één zo'n kaartje? Laat het even weten, ben ik benieuwd naar hihi!

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...