- See more at: http://blogtimenow.com/blogging/automatically-redirect-blogger-blog-another-blog-website/#sthash.6BKA8IaF.dpuf A Thousand Dandelions: Kerstavond

12.24.2012

Kerstavond

Vanmorgen ben ik even met mijn lieve vriend mee geweest naar de Ikea om voor meubels voor zijn nieuwe (eerste!) huisje te kijken. Daar had ik nog snel uitsteekvormpjes gekocht om koekjes te maken. Ik was al langer opzoek naar uitsteekvormpjes, alleen waren ze bij mij overal uitverkocht.
Verder ben ik vandaag het meest bezig geweest met het inpakken, en pfoeh: ik heb me uitgeleefd.


Ik ben druk bezig geweest met deze cookie-in-a-jar pot. Je ziet nog lekker alle troepjes op tafel die ik rond mij had verzameld!
Voor mijn kleine neefje van twee heb ik deze cado'tjes ingepakt. Lekker kinderlijk disneypapiertje maar wel met mooie lintjes en labeltjes met zijn naam eromheen!
En hier dan de 'echte' cado'tjes ingepakt! Raad eens wat er in het blauwe pakje zit?!
En mijn best gelukte ingepakte cado, haha!

De labels en het touw heb ik beide gewonnen met een winactie van dreamkey&lastdaysofspring. Ik heb er goed gebruik van gemaakt! In het gewonnen pakket zaten ook nog kerstkaarten, maar die verzend ik pas volgend jaar. Kan ik nog even van mijn gewonnen pakketje genieten, haha!

Liefs, en hele fijne kerstdagen, xx Maaike.

2 opmerkingen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...