- See more at: http://blogtimenow.com/blogging/automatically-redirect-blogger-blog-another-blog-website/#sthash.6BKA8IaF.dpuf A Thousand Dandelions: Journal {3}

1.24.2013

Journal {3}




Ik heb het weer drukdrukdruk. Deze periode bestaat maar uit drie weken, waar ik twee vakken in heb! Een vak van vorig jaar -bluh- en het vak filosofie voor dit jaar. Voor het vak van vorig jaar moet ik veel achter de computer programmeren en signalen analyseren en weergeven en filteren en meer, maar: ik snap het nu! Dus hopen dat ik dit jaar wel een voldoende haal.
Voor jullie heb ik dit keer weer wat foto's uit mijn journal. De eerste foto is een collage -al zagen jullie dat vast zelf al- met de quote: 'Limitations live only in our mind. But if we use our imaginations, our possibilities become limitless.' Zelf vind ik dit een erg mooie tekst en paste het precies met wat ik probeerde te weergeven met de collage. Op de tweede foto is er een plaatje uit de krant te zien van Venus van Botticelli. Ik ben weg van dit schilderij! Op de derde foto een tekeningtje van mij, met het woord wondering.
Hope you like it!

p.s. dit keer heb ik wat 'persoonlijker' geschreven. Moet ik vaker wat persoonlijker schrijven of gewoon doen zoals ik al deed? Need your help guys!

Liefs, Maaike

10 opmerkingen:

  1. Leuk gedaan, vooral het laatse. Hoe heb je het woord wondering zo verkregen? In mijn eerste jaar kreeg ik les over typografie maar zoiets hebben we nooit geleerd.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Super leuke journal heb jij! Ik wil ook beginnen aan een journal, waar heb jij je boekjes van?

    BeantwoordenVerwijderen
  3. mooi journal en een mooie tekening!(en gewoon schrijven zoals je het zelf prettig vindt. niet te veel over nadenken :))

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Venus, pretty girl.

    How about following each other? Let me know on my blog!

    /Avy

    http://mymotherfuckedmickjagger.blogspot.com

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een toffe journal zeg! Daar kan ik nog een puntje aan zuigen met mijn gekke krabbels ;-)
    Ik vind die quote echt geweldig! Thanks for sharing.
    En ik vind dat je ook heel erg leuk schrijft, zeker blijven doen dus!

    XO The Daily Fashion Drug

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat gaaf! Ik wilde ook altijd zo iets doen, en ik heb ook al zo'n journal, maar ik doe er nooit iets in... Best wel zonde! Zou je het leuk vinden om elkaar te volgen? Ik volg je nu alvast!

    www.frescodulce.blogspot.com

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Hele leuke journal. Ik wil dit ook gaan doen maar dan een soort notebookje met plaatsen/landen waar ik nog heel graag heen wil. En doodles enzo. :) Liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Heel erg mooi meis! Dit moet ik ook gaan doen :) Gewoon een boekje bij houden met mooie plaatjes en tekeningen enzo. Beetje bezig blijven hihi
    Ik hou zelf van persoonlijke logjes! Zo kun je de persoon achter de blog een beetje leren kennen ;)
    Liefs, Paula
    www.ifiwarg.blogspot.com

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Superleuk gedaan! Ik vind het altijd leuk om in andermans dummy's te kijken. Blijf tekenen en sharen:-)!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Wauw gaaf gedaan! Ik hou van dummy's. Heb er zelf ook een. Liefs

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...