- See more at: http://blogtimenow.com/blogging/automatically-redirect-blogger-blog-another-blog-website/#sthash.6BKA8IaF.dpuf A Thousand Dandelions: Hert, zwaluw & Droste

4.13.2013

Hert, zwaluw & Droste


Afgelopen vrijdag gister dus, ben ik weer eens even naar de kringloopwinkel geweest. En, hoewel ik het totaal niet gedacht had, hadden ze best wel geinige dingetjes!
Ik ben fan van het hertje. Hij is echt tof! Wel jammer dat er een  hoorn vanaf is gebroken, maar dat gebeurt ook met echt herten dus eigenlijk is hij gewoon natuurgetrouw.
En: meet het broertje/neefje van mijn andere broche. Ik vond hem zo leuk, vooral ook misschien omdat hij zo op de andere leek! Verder had ik nog een leuk Droste blik en twee knalroze plastic bekers gekocht. En: de knoopjes aan het papiertje. Zo worden nooit meer knopen verkocht, zo leuk als je ze dan zo compleet op een papiertje tegen komt! Volgens mij was er trouwens een authentieke kledingmaker failliet gegaan, ze hadden zoveel kledingmaker dingen!

Nou dag!

12 opmerkingen:

 1. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een prachtig hertje zeg, en niet irritant dat het afgebroken is eigeniljk. Het viel me niet op tot je het zei :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke dingetjes heb je gekocht, mooie foto's :D

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuk spulletjes, echt heel leuk!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke dingen! Ik heb zo'n houten olifant, maar hij lag onder een laagje stof op zolder, totdat ik hem weer tegen kwam. Nu is hij helemaal goud en staat hij als boekenhouder op m'n plank boven m'n bed.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een leuke dingentjes heb je gekocht, schattig zo die knooptjes op een papiertje, dat kom je inderdaad niet vaak meer tegen! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuke dingetjes! En hahaha hij is inderdaad natuurgetrouw :p

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ah, het hertje is echt mooi en schattig!

  XO The Daily Fashion Drug

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Waauw, je layout! Ik vind het hertje echt een goede vondst; wat een mooi dingetje. :) Ik begrijp dat je soms wat in de war raakte van mijn enquĂȘte, het is best een heen en weer geklik! Als je iets specifieks had waar je van in de war raakte hoor ik het graag van je (rebelsmaarromantisch@gmail.com)

  Bedankt in ieder geval voor het invullen. :) Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hele leuke dingjetjes! en ik vind je lay out zo moooi! xx

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...