- See more at: http://blogtimenow.com/blogging/automatically-redirect-blogger-blog-another-blog-website/#sthash.6BKA8IaF.dpuf A Thousand Dandelions: Fotodagboekje

7.13.2013

Fotodagboekje


Poehpoeh, ik heb een enorm fotodagboek voor jullie. Vind ik dan. Zo af en toe plaats ik wat op instagram, ik ben niet so die hard instagram fan maar vind het wel leuk om zo af en toe wat te plaatsen. Maar, hierdoor heb ik gewoon te weinig foto's om jullie regelmatig te laten weten wat er in mijn leven gebeurt :) Maar goed, zo af en toe kan ook gewoon toch? Ik ben toch al niet zo van het plannen.  Dus hierbij wat instagramfoto's van de afgelopen maanden.

1. ontbijtfoto 2. fietsen met -eindelijk!- mooi weer 3. Het altijd mooie Haarlem 4. Weer een ochtend vol zon! 5. Nog meer ontbijt 6. Oreo koekjes 7. Een zelfgeblenderde smoothie. 8. Het meest zomerse eten dat er bestaat: een broodje aardbei. 9. Koffie! 10. Het wat mooi weer, hoog tijd om met een vriendinnetje op haar dakterras bij te praten. 11. Ximo geniet ook van het mooie weer. 12. Nog meer smoothies. 13. Nog mer ontbijt. 14. Aan het nagenieten van een sportmassage. 15. De hardloopschoenen. 16. Eerste rondje hardgelopen. 17. Time for vintage! 18. From where I stand. 19. Koffie&fruit&yoghurt en een laptop om te leren. 20. Een mini-fruitsalade. 21. Birthdaylunch! 22. Ik ben jarig. 23. Wauw, ik ben verliefd op dit ding. Hij is zo fijn!

4 opmerkingen:

 1. Aaah nice! Welke camera heb je gekocht? volgens mij heb ik daar een oudere versie van :) Leuke foto's!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke foto's! Die smoothie ziet er lekker uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je hebt echt een leuke blog! ik volg je nu, wil je me terug volgen?

  xx

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...