- See more at: http://blogtimenow.com/blogging/automatically-redirect-blogger-blog-another-blog-website/#sthash.6BKA8IaF.dpuf A Thousand Dandelions: Parijs, oh Parijs.

8.15.2013

Parijs, oh Parijs.


Van 8 tot en met 10 augustus was ik in Parijs samen met mijn lieve vriend. Ik heb echt 3 geweldige dagen gehad. Stiekem moet ik toegeven dat ik een beetje verliefd ben geworden op de stad. De sfeer die er hangt is zo fijn! Ik had niet verwacht dat ik het zo leuk zou vinden, ik ben wel vaker in Franse steden geweest. 
Omdat ik en mijn vriend over een tijdje 5 jaar samenzijn (I know: lang!) wouden we dat eigenlijk wel in Parijs vieren. Maar omdat mijn vriend les geeft kan hij niet zomaar buiten de vakanties om vrij vragen. We hadden eigenlijk gedacht om in de herfstvakantie te gaan, maar toen bleek dat ik dan tentamens heb. Dus moesten we snel beslissen: gaan we nu nog of gaan we volgend jaar pas? Nou, dat is dus nu geworden!

Ik heb heel veel foto's gemaakt en ik denk dat ik ze maar een beetje moet verdelen over een aantal posts.
We hadden trouwens echt super veel geluk met het weer! Ik had de weersverwachting een tijdje gevolgd, en daar stond in dat het de eerste dag veel zou gaan regenen. Maar we hebben geen spatje regen gezien! Wat echt heerlijk was aangezien we daardoor lekker een broodje aan de Seine konden eten.

Toen wij bij het Louvre gingen kijken (we zijn niet naar binnen geweest omdat mijn vriend niet echt houdt van musea) was er echt prachtig licht. De zon ging onder!

Vandaag is het een lekker regenachtige dag. Prachtig om met een lekker kopje thee even in mijn journal te werken. Zijn jullie weleens in Parijs geweest? En wat gaan jullie vandaag doen?

7 opmerkingen:

 1. Super leuke foto's ! Ik ben er volgende week :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie foto's! Ik ben nog nooit naar Parijs geweest.. maar dat ben ik wel van plan!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ben er pas ook geweest, zo tof! Ook met mijn vriend :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh to be back in Paris again! Amazing photos.

  Greta xoxo
  laviedegreta.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een geweldige foto's! Parijs is zo'n mooie stad, ik wil er echt graag nog een keer heen, helemaal als ik deze foto's zie begint het weer te kriebelen. En alvast gefeliciteerd met je jubileum, vijf jaar is echt lang inderdaad!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. waaauw supermooie foto's! Parijs is echt lovely!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuke foto's! Ik MOET echt weer eens naar Parijs, zo lang geleden inmiddels.

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...