- See more at: http://blogtimenow.com/blogging/automatically-redirect-blogger-blog-another-blog-website/#sthash.6BKA8IaF.dpuf A Thousand Dandelions: Paris, oh Paris #2

8.23.2013

Paris, oh Paris #2

Eindelijk heb ik voor jullie wat foto's van de tweede dag in Parijs. Ik heb echt ontzettend veel foto's gemaakt, wat het eigenlijk best lastig maakt om een goede selectie te kiezen. Maar uiteindelijk ben ik er dus uitgekomen :-). De tweede dag in Parijs bestond voornamelijk uit heel veel bekijken en heel veel lopen. Maar de vermoeide voetjes waren het helemaal waard. Ook hebben we echt weer typische dingen meegemaakt.
We hebben eigenlijk maar een super korte nacht gehad. Toen we de eerste avond naar huis wouden gaan kwamen we aan op het treinperron en bleek dat we nog 50 minuten moesten wachten op de trein. Die kwam namelijk pas om 23:49. Toen we eindelijk in de trein zaten en aangekomen waren op de plek waar we op de bus moesten overstappen bleek dat we ook weer 50 minuten op de bus moesten wachten. Die kwam namelijk pas weer om 01:18. We hadden echt geen zin om nog langer te wachten, dus besloten we maar te gaan lopen. Gelukkig had D. zijn telefoon met navigatie (zonder internet) mee en konden we dus aan de hand daarvan terug naar het hotel lopen.
Het was doodstil op straat. Er liep echt niemand. Behalve twee meisjes die ook verdwaald waren. De navigatie wou ons door allemaal gekke straatjes en half door tuinen van mensen door leiden. Op een gegeven moment moesten we door een parkje heen (het was pikkedonker en half 1 's nachts en stiekem vond ik het dus echt wel vet spannend en hoopte ik dat er niemand uit de bosjes zou springen, gelukkig had ik een grote sterke man bij me). Maar: we zijn bij het hotel aangekomen. Nog eerder dan we zouden zijn geweest als we op de bus hadden gewacht. 

Wat wel leuk was: op ons nachtelijke wandeling kwamen we een hert tegen! Die kwam zo het parkje uitgerend en stak de weg over. 
 Nog een grappig verhaaltje: we gingen 's avonds bij een pizzeria'tje eten. Het was voor de pizzeria niet de beste avond die ze hadden kunnen hebben. Het gezin dat na ons binnenkwam was al weg voordat ze hun drinken überhaupt hadden opgedronken. Ze deden een bestelling, kregen hun drinken, betaalde en liepen weer weg. Ze hadden dus niet eens hun drankjes opgedronken! Daarna was er nog een man die helemaal boos werd. Want hij had al besteld voordat wij er zaten en wij hadden onze pizza's al en die man nog niet. Dus hij werd erg boos en zei dat hij ze pizza's niet meer hoefde en alleen maar voor de drankjes wou betalen. De ober was het niet helemaal met hem eens. Ik dacht echt heel even dat ze zouden gaan vechten! Maar dat gebeurde gelukkig niet. Wij hebben er gelukkig goed gegeten :-).
Een heel uitgebreid verslag van de hele dag doe ik jullie maar niet aan. Want we hebben zoveel gezien en gelopen! Ook stiekem op een aantal plekjes wat gedut (aan de Seine en onder de Arc de Triomphe) omdat we echt best wel moe waren. Gelukkig konden we ondanks we best vermoeid waren er toch nog hartstikke van genieten!

En ohja: wat nog wel echt het vermelden waard is: mijn vriend dacht de hele tijd dat ik vet verkeerd liep toen we opzoek waren naar een restaurantje (we wouden naar Latin Quartier/Quartier Latin). Maar ik liep gewoon goed en ik had gelijk en ik kan beter kaart lezen dan hij. Victory is mine.
Nou, dat was wat ik even wou vertellen over de tweede dag. Een lekker onsamenhangend verhaal, maar ik hoop dat het alsnog een beetje te lezen is.

Wat niet over de tweede dag gaat: mijn travel journal over Parijs is bijna af. Misschien dat ik je daar wel een glimpsje van laat zien, misschien ook niet. Laat maar weten of je dat leuk lijkt!

9 opmerkingen:

 1. Parijs is echt een leuke stad, herken het van die treinen. Stond daar ook een keer dat het echt nog lang wachten was voordat er weer ééntje kwam... Leuke post en fijn dat je het leuk hebt gehad :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je hebt mooie foto's gemaakt! x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw ik dacht even dat dit mijn Parijs post was door de beginfoto, haha! Mooie foto's :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel mooie foto's! Parijs is toch echt een prachtige stad hé
  Super leuke blog heb je!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh wauw, mooie foto's! Ik wil zeker nog wel eens naar Parijs <3

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wauw wat een mooie foto's!! En wat ontzettend bijzonder dat jullie snachts een hert hebben gezien, zomaar midden in Parijs, wauw! Kan me trouwens voorstellen dat je het best spannend vond hoor zo s'nachts rond te lopen haha. Klamp je maar goed vast aan je lover idd, zou ik ook doen!

  Als je het leuk vind kun je vandaag meedoen aan mijn Linkparty! Hierin kun je reclame maken voor 3 van jouw leukste artikelen van afgelopen week inclusief een foto én een link naar jouw blog! Super tof toch ?:) Zou het gezellig vinden als je mee zou doen!

  Veel liefs van Rosie
  van Lifebyrosie.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuke foto's en het blijft toch altijd een top stad! Sommige mensen zijn nogal ongeduldig als ze op hun eten moeten wachten, dat blijkt wel weer ;)

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...