- See more at: http://blogtimenow.com/blogging/automatically-redirect-blogger-blog-another-blog-website/#sthash.6BKA8IaF.dpuf A Thousand Dandelions: Stempels en wat ik er mee deed.

8.31.2013

Stempels en wat ik er mee deed.


Een tijdje geleden maakte ik steeds best veel stempels. Maar als je dan stempels hebt he, wat moet je er dan eigenlijk mee? Ik kon het steeds maar niet zo goed bedenken. Maar door pinterest en de blog van Karlijn kwam  ik op het idee om er kaartjes mee te maken. En goed, als ik dan toch ga stempelen maak ik er ook wat stempels bij want daar had ik wel zin in.


Ik had deze post trouwens echt al een week geleden bedacht te maken. Alleen toen ging ik met vrienden op vakantie en kon ik niks verzinnen om erbij te typen en dacht ik: schijt, jullie krijgen het volgende week pas te lezen. Vandaar.

Het is trouwens vandaag mijn een na laatste vakantiedag. Maandag moet ik weer beginnen! Maar stiekem heb ik eigenlijk echt heel veel zin om dit studiejaar weer te beginnen.

Fijne zaterdag!

7 opmerkingen:

 1. Heb je deze stempels helemaal zelf zo getekend in dat hout? wow, die huisjes en vis zijn namelijk ontzettend gaaf! En leuk dat je er kaartjes van hebt gemaakt.

  Liefs, Jet

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ahh zo leuk! Ik maakte vroeger op de basisschool stempels van aardappel!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jeetje wat een mooie stempels. En wat grappig, ik heb ook een fiets gemaakt en wilde ook grachtenpandjes maken :) Je hebt er mooie kaarten van gemaakt! We zouden samen een kaart/stempel bedrijf moeten beginnen!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ah wat een super toffe stempels! En heel leuk resultaat ;)

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...