- See more at: http://blogtimenow.com/blogging/automatically-redirect-blogger-blog-another-blog-website/#sthash.6BKA8IaF.dpuf A Thousand Dandelions: Sint Petersburg

10.15.2013

Sint Petersburg


Ik ben een beetje jaloers. Eigenlijk niet een klein beetje, misschien wel een beetje boel. Mijn broertje is naar Sint Petersburg.Voor school.

Ja, voor school. Echt. Ik weet niet hoe het bij jullie zat, maar mijn school organiseerde helemaal niet zulke reisjes (sommige klasgenootjes van hem gingen naar New York of Singapore). Ik ging 'slechts' op brugklaskamp, zeilkamp en naar Barcelona. Mijn broertje is ondertussen al met school naar Londen, Rome en Parijs geweest. Oja, dan vergeet ik nog de jaarlijkse uitstapjes naar het vakantiehuis van zijn school.Dus ja, ik ben wel een beetje jaloers. Maar ik heb gezegd dat hij foto's moet maken. En als ik (en jullie dan ook) geluk heb mag ik de foto's misschien op mijn blog laten zien. Dan lijkt het net alsof ik er ook een beetje ben geweest.
Maar even serieus: ik vind het heel tof voor hem dat hij daar is nu en ik hoop dat ie het super erg naar zijn zin heeft en ik wil al zijn verhalen horen.

Nou, dat was mijn verhaal weer voor vandaag. Nu ga ik weer verder met leren voor de tentamens (woeeeh who doesn't love them?). 

En, is mijn doel om jullie ook jaloers te maken gelukt?

 1 / 2 / 3


10 opmerkingen:

 1. Oh gaaf dat hij daar nu zit! Had ik maar zo'n leuke school haha :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. uhhh terecht jaloers! Supervet?! En naar Singapore. Wowie!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Haha, ik moest het ook met Parijs doen ;) Sint-Petersburg lijkt me prachtig, sowieso vind ik de hele geschiedenis rondom de Romanovs fascinerend :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ben jaloers op NY en Singapore! Maar niet op St. Petersburg, want daar gingen wij met onze studie ook naar toe. Gave stad, maar ontzettend smerig en de Russen zijn tamelijk onvriendelijk (of dronken). Doe mij dan toch maar Parijs :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ooh, wat een mooie foto's zijn dat!
  Ben er nog nooit geweest, maar hopelijk gebeurt dat ooit wel nog (:

  Liefs, Liese
  Cats & Dresses

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Woooow, op wat voor school zit jouw broertje?! Ik ben inderdaad ook gewoon op Brugklaskamp geweest, naar M√ľnster, Lille en Berlijn, haha! Wel leuk voor hem!

  XX Sonja

  www.redsonjafashion.com
  De nieuwe layout is online!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mijn school organiseerde dat ook helemaal niet, echt jammer. Ik zou daar echt wel een keer heen willen gaan zeg, ziet er zo mooi uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat gaaf zeg, ik zou er heel graag heen willen!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Haha ik kan daar ook altijd slecht tegen. Mijn zusje is voor een stage een half jaar in Spanje geweest en gaat volgende maand alweer naar Oostenrijk. Hoort er ook bij in de hospitality/toerisme sector, maar toch.. :P Ik ben naar London geweest met school en daar hield het op. ;) Liefs

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...