- See more at: http://blogtimenow.com/blogging/automatically-redirect-blogger-blog-another-blog-website/#sthash.6BKA8IaF.dpuf A Thousand Dandelions: Chocolademelk

11.24.2013

Chocolademelk


Het is koud buiten, we kunnen er echt niet meer omheen. Ik bevries nog net niet, als ik terug naar huis fiets vanaf de universiteit. Ik bevries net wel als ik daarna ook nog de hond moet uitlaten. En wat is er beter om dan te ontdooien met warme chocolademelk? Daarom een meng-kluts receptje zoals jullie van me gewend zijn. Met ingrediënten die altijd wel in huis zijn, tenminste: ik heb ze altijd in huis. 




En daarna natuurlijk in de magnetron! Ik doe hem meestal zo ongeveer 3 minuutjes, zodat de melk echt goed heet is. Vergeet trouwens niet het lepeltje eerst eruit te halen voordat je de beker in de magnetron zet. Tenzij je van vuurwerk houdt.

Oh, en: voor de nog meer finishing touch moet je er spekjes in gooien. Extra zoet en dus stiekem extra lekker :-)


4 opmerkingen:

  1. Haha, ik ben toch meer van de chocolademelk uit een pak. Veertig seconden in de magnetron en klaarrr ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oké, ik had nooit verwacht dat koffiemelk bij chocolademelk een goed idee zou zijn. Ga het eens proberen!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Queen of fucking everything haha, waar komt die mok vandaan? Fantastisch! Ik houd wel van vuurwerk, maar ik heb geen magnetron, helaas helaas :(

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...