- See more at: http://blogtimenow.com/blogging/automatically-redirect-blogger-blog-another-blog-website/#sthash.6BKA8IaF.dpuf A Thousand Dandelions: Mijn fiets

9.21.2013

Mijn fietsIs denk ik kapot. Toen ik gisterochtend met de fiets naar de Overtoom moest, viel de ketting voordat ik hem uit de schuur had gehaald er al 3 keer vanaf. Ja echt. Tussen de schuur en de straat heb ik de ketting er dus 3 keer opgelegd. Want ja, dat kan ik. Maar gedurende de rit moest ik nog een aantal keer mijn fietsenmakerskills showen, aangezien mijn fiets besloot niet mee te werken. Ik werd in de steek gelaten door mijn dierbare, door wind en regen, liefste fiets.

Na een aantal keer het proces van ketting eraf vallen & er weer op leggen te doorlopen werd ik nogal gek. De kettingkast frusteerde me. Dus, eerste plan was om mijn kettingkast open te laten staan. Slecht plan. Want nog geen 50 meter verder kwam mijn kettingkast tussen mijn wiel.Uit frustatie heb ik vervolgens mijn kettingkast er vanaf gerukt.

Nog slechter plan.

Mijn fiets deed nog gekker dan 'ie al deed. Dus toen heb ik mijn fiets maar voor straf bij een tramhalte gezet en ben ik overgestapt op de tram. Met een aantal scheldwoorden die ik jullie bespaar zette ik mijn fiets opslot, loop de trap richting de tram naar boven. En zie daar de tram voor mijn neus wegrijden.

Het was een mooie ochtend.


Nu vragen jullie je natuurlijk af hoe het gaat met mijn fiets. Ik moet eerlijk zeggen: geen idee. Ik heb hem 's avonds opgehaald van de tramhalte en bij mijn ouders in de tuin gezet en hopelijk gaat mijn papa mijn dierbare fiets maken. 
Ik weet alleen, dat ik zeer, zeer teleurgesteld ben in mijn fiets. Ook weet ik, dat ik hem best wel mis en dat ik hoop dat 'ie snel beter wordt. 

Fiets is heel blij met een beterschapsberichtje.7 opmerkingen:

 1. Oh nee toch!
  Lieve lieve fiets van Maaike, ik hoop dat je snel beter bent. Misschien helpt vitamine F(fiets) en anders de kettingdokter. Hopelijk ben je snel beter!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ah wat vervelend, zeg! Beterschap fiets!

  Love,

  Rowan

  Ps: ENTER MY GIVEAWAY FOR A CHANCE TO WIN A PAIR OF INVITO BOOTS WORTH 100 EUROS!
  Bekijk ook eens mijn training/food blog: FITSTERS IN LAW

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk geschreven. Beterschap voor je fiets ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. De fietsendokter is afgelopen weekend langsgeweest bij de doodzieke patient... De standaard herstelwerkzaamheden waren helaas niet voldoende, de dokter heeft bij een poging de fiets op te lappen het nodige gereedschap verloren (lees gesloopt). Het enige wat afdoende geholpen heeft was een kettingtransplantatie. Hierbij is een roestbestendige ketting in de plaats gekomen voor het hoopje roest wat door moest gaan voor een ketting.
  Ook kwam de dokter nog achter wat andere probleempjes die redelijk snel verholpen konden worden...
  Doktersadvies: kom een volgende keer wat eerder op het spreekuur zodat zware operaties niet nodig zijn :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Haha enorm leuk geschreven/getekend!
  Leuk stukje!

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...