- See more at: http://blogtimenow.com/blogging/automatically-redirect-blogger-blog-another-blog-website/#sthash.6BKA8IaF.dpuf A Thousand Dandelions: Paris, oh Paris #3

9.07.2013

Paris, oh Paris #3Jullie zullen vast al moe worden van al die Parijs foto's maar ik heb goed nieuws voor jullie: dit is de laatste serie! De derde dag gingen we naar het paleis van Versaille.  Het was echt, nee echt, ontiegelijk druk. Stiekem wou ik best wel graag naar binnen, vriendje overigens stiekem best wel niet, maar het was zo druk dat we dat plan maar lieten varen. Vriendje blij, ik een beetje teleurgesteld. Maar gelukkig waren de tuinen van Versaille ook prachtig!
Het was een heerlijke dag en we hebben lekker de hele middag in het park vertoefd. We wouden rond 4 uur weer richting huis vertrekken en omdat we het hele eind nog moesten rijden besloten we er maar niet een te enerverende dag van te maken ;-).
Tegen het eind van de middag hadden we een roeibootje gehuurd, wat echt super leuk (en stiekem ook wel romantisch haha) was. Vriendje heeft de hele weg geroeid, maar dat is goed voor hem ;-).

Het was echt een heerlijke citytrip. We hadden ontzettend geluk met het weer en het was eigenlijk gewoon perfect.

Waar zijn jullie deze zomer naar toe geweest?

3 opmerkingen:

 1. Gave foto's! Ik ben naar Griekenland en Italiƫ geweest! X

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooie foto's!
  liefs, fashialies

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk!! Ik ben 2 jaar geleden ook bij Versaille geweest, binnen is het ook heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...