- See more at: http://blogtimenow.com/blogging/automatically-redirect-blogger-blog-another-blog-website/#sthash.6BKA8IaF.dpuf A Thousand Dandelions: Liebster award!

9.25.2013

Liebster award!


Jongens, ik ben gewoon drie (ja DRIE) keer genomineerd voor de Liebster award. Het werd tijd dat ik mijn dank daarvoor eens liet blijken en er wat mee ging doen, dus bij deze. Omdat er een aantal dezelfde soort vragen tussen zaten zijn het wat minder dan 33 vragen geworden omdat jullie het denk ik niet zo leuk vinden om twee keer dezelfde vraag beantwoord te zien worden. Bovendien vind ik het niet zo leuk om twee keer dezelfde vraag te beantwoorden. Dus daar doe ik niet aan. Lees verder om mijn antwoorden te zien en wie ik heb genomineerd!Beschrijf jezelf in vijf woorden.
Nieuwsgierig, nerdy, dromerig, introvert, sportief

Welk seizoen vind jij het leukst en waarom?
Misschien moet ik maar zomer zeggen. Ik ben in de zomer geboren en hou wel van een zonnetje op mijn huid en korte broekjes aan! Al kan ik toch ook wel weer heel erg genieten van warme chocolademelk in de winter. Ik denk niet dat ik een voorkeur heb voor seizoenen, ik ben altijd weer blij met de verandering van seizoenen.

Ben je een ochtend- of een avondmens?
Ochtendmens, definetly.

Wat zit er op dit moment in je tas?
Vooral veel papier en rommel. Maar ook een broodtrommel met een aap, een dopper en studeerspullen. En pennen.

Wat drink je het liefst?
Thee.

Als je één film moest kiezen waarvan je vindt dat iedereen die ooit gezien moet hebben, welke film zou dat zijn?
Dat zou The EternalSunshine of The Spotless Mind zijn. Als je wil weten waarom moet je hem maar kijken.
Welk lied is jouw guilty pleasure?
Huil maar niet – De Dijk

Wat is je favoriete kinderboek?
Een cadeau voor Mikki (?) Ik weet niet meer precies hoe het heet, maar vroeger was het echt mijn allerliefste lievelings boek.

Waarom ben je begonnen met bloggen?
Geen idee, omdat het me leuk leek denk ik?

ls je aan je leven op dit moment iets kon veranderen, wat zou dat dan zijn?
Niks! Ik ben best blij met hoe mijn leven nu is :-)

En een beetje (heel erg) extreem: je moet kiezen tussen het verliezen van je zicht of je gehoor. Welk zintuig zou je houden en waarom?
Ik denk dat ik dan toch kies voor mijn gehoor. Ik ben heel visueel ingesteld. Dus. Maar ik hou ook van muziek. Hm, lastige keuze.

Waar ben je het meest trots op?
Mijn ogen.

Wat zou je graag willen leren?
Ik zou graag nog een willen leren piano spelen. Of leren zingen. Of kitesurfen. Of fysiotherapie. Ik wil eigenlijk nog heel veel leren en nooit stoppen met leren!

Wie is je favoriete schrijver?
Ik heb niet echt een favoriete schrijver. Ik hou heel erg van lezen, maar het verschilt een beetje per periode wat ik lees. Momenteel ben ik bezig met Lord of the Rings deel 2 en met Calamiteiten leer voor gevorderden.
Wat ik een hele leuke schrijfster vind is Meg Rosoff. Ik heb van haar het boek How I Life Now gelezen, en dat boek heeft heel erg indruk op me gemaakt. Het liefst lees ik engels.

Op welke blogpost heb je de meeste reactie gehad?
Op deze en deze.

Welke taal zou je willen leren en waarom?
Ik zou nog heel erg graag heel erg goed Frans willen leren. Ik heb het op de middelbare school gehad maar ik wil het nog beter kunnen J

 Wat was de leukste droom die je 's nachts hebt gedroomd?
Weet je dat ik dat niet eens zo goed weet? Ik heb vast wel een gedroomd dat ik een eigen paard kreeg en dat zou ik het leukst vinden.

Wat is je grootste geheim?
Ja dag, dat ga ik jullie niet vertellen.

Wat zou je gaan doen als je onzichtbaar zou zijn?
Bij de jongens in de douche kijken. Nee grapje, ik zou denk ik iedereen laten schrikken. Gewoon voor de grap. Of ik zou de wereld redden en alle oorlogen stoppen. Kan dat als je onzichtbaar bent?

Een mobieltje met internet of een mobieltje zonder internet?
Met internet :-)

Wanneer was de laatste keer dat je iets helemaal nieuws gedaan hebt? Wat was het?
Oh, god. Het is veels te lang geleden dat ik iets helemaal nieuws heb gedaan. Even denken. Ik denk vanochtend nog. Ik ben voor het eerst helemaal alleen naar Hoofddorp met de auto van mijn vriend geweest. En dan moet je over de snelweg enzo. En ik heb wel vaker (natuurlijk) over de snelweg gereden, en ook wel vaken in de auto van mijn vriend. Maar nog niet over de snelweg met mijn vriend’s auto zonder vriend erbij.

Heb je een lichaam of ben je een lichaam?
Ik heb een lichaam. Ik leer op het moment veel over dwarslaesie’s, mensen met dwarslaesie’s  ‘hebben’ hun lichaam niet meer, alleen maar een dode last. En daardoor ben ik me wel bewust geworden dan ik echt heel dankbaar mag zijn dat ik een lichaam heb.

Als je mocht kiezen uit welk land je zou komen, wat zou je dan kiezen?
Frankrijk! Gewoon omdat.


Dit is een foto van Frankrijk. :-)

Waar besteed jij relatief veel geld aan? Zou je liever een duur kledingstuk kopen, of een duur boek, een paar hakken, een dvd-box, make-up of iets heel anders?
Ehh, ik denk dat ik nergens ‘echt veel geld aan uitgeef. Als ik ergens veel geld aan uitgeef dan is voor schoenen. Ik vind het belangrijk dat ze goed zitten en leuk zijn. Ook geef ik wel veel geld aan mijn lenzen. Rotdingen.

Koken of eten?
Eten, definetly.

Vind je het leuk om te sporten, doe je het omdat je vindt dat het moet of doe je het helemaal niet?
Ik vind sporten SUPER leuk. Ik doe het ook alleen als ik er zin in heb, want anders blijft het niet leuk. Dat komt wel voor hoor, dat ik zin heb in sporten want ik vind sporten echt heel leuk. Ik doe ook een sportgerelateerde studie, dus ja.

Hoe zou jij jezelf in één zin omschrijven?
Een dromerig hoopje mens.

Wat hoop je over 10 jaar bereikt te hebben?
Ik hoop dan in de revalidatie te mogen werken, een leuk huisje te hebben in Amsterdam samen met mijn vriend en een puppy. En, ik zou ook nog wel een paard willen hebben dan. Hoe oud ben ik eigenlijk over 10 jaar? 30. Dan wordt het ook wel tijd voor bebeh’s.

Wat is je favoriete materiële 'ding'?
Mijn camera, telefoon, laptop. NERD.

Digitale foto's of foto's afdrukken?
Afdrukken.

Rosalie, Karlijn en Magali, super bedankt voor de nominatie en de leuke vragen! Het was heel leuk om ze te beantwoorden.

Nu moet ik dus zelf 11 vragen zien te bedenken. Give me a minute.

1) Als je een bijnaam voor jezelf mocht kiezen, wat zou deze dan zijn?
2) Als je een willekeurige trein zou mogen nemen, waar zou je dan naar toe gaan? (Alles mag, ik geef je het geld en regel vrij voor je, spit it out!(oke, dat was wel een grapje, ik ga niet echt treinkaartjes voor jullie kopen))
3) Is er iets waarvan je denkt dat je het heel goed kan maar eigenlijk helemaal niet?
4) Heb je een keer iets gebroken? En zo ja, wat dan en hoe?
5) Heb je ergens heel erg spijt van?
6) Wat zou jij doen als je oog in oog met een leeuw zou staan?
7) Hoe troost jij jezelf als je je verdrietig voelt?
8) Naar welk concert zou je nog heel graag willen?
9) Wat is jouw heimelijke genoegen?
10) Ben je een lichaam of heb je een lichaam? (Deze vraag van Magali vond ik zo leuk dat jullie hem ook mogen beantwoorden!)
11) Ga je om boodschappen of ga je boodschappen doen?

Zo. En dan de mensen die deze vragen mogen beantwoorden:En zover kwam ik. Veel plezier jongens :-)

2 opmerkingen:

  1. Heel leuk om te lezen! Meg Rosoff is een goed schrijfster he? How I live now, vind ik zo mooi. Leuk om te lezen dat je niets aan je leven wilt veranderen, en mijn eerste keer een lang stuk rijden in de auto vond ik ook super spannend. Ik ga even kijken welke blogs jij hebt genomineerd :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. hahaha, ik lees dit nu pas! Ontzettend leuk geantwoord! Ik zit even in een dubio, want ik post uit principe eigenlijk nooit tags en awards, ahah :) Maar ik vind het wel heel leuk om de vragen te beantwoorden... hellup... ;p

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...